ellinorinlondon.blogg.se

Monday morning

Allmänt Permalink3
... och så plötsligt har ytterligare en hel vecka passerat. Känns som att tiden ibland går i snigelfart och nästa stund svishar den förbi. Idag är det exakt 25 dagar kvar till jag flyttar hem igen. Det är ju helt sjukt! Jag har verkligen inte ångrat mitt beslut om att förkorta min tid här men det känns ändå jobbigt att snart behöva lämna underbara, älskade London. Samtidigt vet jag att det är rätt beslut för jag hade aldrig pallat leva och jobba på detta sätt i ytterligare två månader. Men nu har verkligen min nedräkning börjat, nu när Linnéa åkt hem är det verkligen jag som är up next. Mest ångest får jag när jag tänker på att lämna alla fina människor man lärt känna här, att det är två helger kvar på maddox, och egentligen bara att jag faktiskt ska lämna London. Staden jag älskar mest... Vad ska vi nu göra? Det gäller bara att njuta extra mycket och göra det absolut bästa av våra sista veckor i London. 
 
I fredags kväll möttes the squad för en sista middag och utgång, självklart blev det favoriterna Vappe och Maddox. Vi hade en fantastisk kväll och det känns så sjukt att Linnéa verkligen är hemma i Sverige nu. Kommer saknar henne så mycket och the squad saknar ju liksom en part nu... 
 
Sista squadselfien på maddoxtoan... Snyft. 
På lördagsmorgonen vaknade jag upp här i huset med Moisen. Vi hade en riktigt lugn dag då vi behövde återhämta oss från kvällen innan, speciellt med tanke på att ytterligare en kväll på Maddox väntade. Som sagt gäller det att göra det mesta av tiden vi har kvar här och då kan en maddoxlördag inte go to waste! Efter god sushimiddag så åkte vi in mot stan för att möta upp Josefine, Moa och hennes tyska vän Melena.
 
Me and babe. 
 
Längtar tills på fredag då Hanna och Mia kommer till London. Det ska verkligen bli så kul att få träffa dem igen, och dessutom i världens bästa stad. 
 
Kram på er 
 
 
Till top