ellinorinlondon.blogg.se

Torsdag, snart helgis!

Allmänt Permalink5
Hej bästisar!
 
Tänkte ge er en liten update på vad som händer här borta... 
 
Denna veckan har jag inte gjort speciellt mycket, det är liksom vardagslunket som rullar på. Ganska sjukt egentligen att kunna säga att vardagslivet i London (!!?) "rullar på". Minns alla mina uppsatser jag skrivit i skolan om hur jag en dag önskar att få leva ett vanligt vardagsliv i London, och nu sitter jag liksom här och lever min dröm. Say whaat?? 
 
Har i alla fall varit rätt duktig med träningen i veckan, mördarpass med Matilda både i måndags och igår och eget pass i tisdags. VAD HÄNDER? Igår var jag hemma hos Matilda på dagen och vi gjorde goda lunchmackor med rökt lax och stekt ägg som smakade som hemma. Sen bakade vi även så kallade "Raw balls". Det var första gången jag smakade det och jag måste erkänna att jag var SÅÅ skeptisk. Raw balls är alltså nyttiga "chokladbollar". Vi hade i dadlar, cashewnötter, valnötter, solrosfrön, pumpakärnor, lite honung och vatten. Sen mixade vi ihop det och rullade i kokos. Måste faktiskt säga att jag blev extremt positivt överraskad. Sjukt gottis faktiskt! 
 
Idag träffade jag Matilda och Emma och vi åt lunch i Covent Garden på deras food market. För mig blev det chili con carne med en couscoussallad- mummakardemumma! 
 
Vet inte riktigt vad som händer imorgon men på lördag är det julmarknad i kyrkan som jag ska på och sen på kvällen så ska jag hänga hos Moa och sen ska vi ut och dansa. Längtar tills i helgen, ska bli så nice med lite ledigt! Och inte länge tills jag kommer hem nu heller, one week to go :) 
 
Kram på er! ♥
 
Till top