ellinorinlondon.blogg.se

Update: Resa hem och underbar helg i Cambridge

Allmänt Permalink5
Hej på er! Long time no see...
 
Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Har hunnit med en resa hem till älskade Enskede och Stureby, vilket jag gjorde för att hälsa på min sjuka farmor. Flög hem förra fredagen och åkte tillbaka hit i onsdags. I torsdags morse somnade vår allas älskade farmor Clarly lugnt och stilla in. Så obeskrivligt tråkigt när sådant händer men samtidigt är jag evigt tacksam och glad över att jag hann hem och spendera några dagar med henne och familj å vänner. Farmor har nu kommit till en bättre plats där hon och bästisfarfar är tillsammans igen. 
Du kommer förevigt vara älskad och finnas i våra hjärtan. Älskar dig min bästa! 
 
Nu till något helt annat, och mycket roligare. Denna helgen har varit den absolut bästa och mysigaste sen jag kom till London för snart åtta (!!?) veckor sedan. Igår morse, vid 8, mötte jag Moa, Josefine och Linnéa vid Liverpool Street. Därifrån skulle vi sedan ta tåget till Cambridge där vi spenderade hela dagen.
Underbara Moa, Linnéa och Josefine! Haha älskar bilden...
 
Det var en fantastisk fin höstdag, soligt och inte alltför kallt. Cambridge i sig är en liten och väldigt mysig och intim stad. Allt känns så bevarat och äkta. Vi hann med att åka en "båt" (typ en sån gondol som finns i Venedig) genom en kanal så att vi fick titta på sju utav de campus som ligger där och få reda på lite fakta och historia om univeristetet osv. När vi åkte igenom där så blev vi alla lite smått sugna på att börja plugga där och få bo i något av de fina studenthusen. Här kommer lite bilder från båtturen: 
 
 
 
 
Efter båtturen var vi hungriga och gick till ett italienskt ställe och åt. Jag beställde in en antipastitallrik och en tomat- och rödlökssallad. Mumsigt! 
Det ser ju inte äckligt ut direkt... 
Brudarna! 
 
Hela ligan, yo! 
 
Vid sex tog vi tåget tillbaka och åkte hem till Moa. Vi åt kalasgod middag och efterrätt och somnade sedan rätt sent. Imorse gjorde vi god pannkaksfrukost/brunch och hade det himla gosigt! En himla fantastisk helg med andra ord! Och något som är ännu mer fantastiskt är att min familj kommer hit på tisdagkväll. Längtar ihjäl mig!!!
 
Tusen kramisar till er bästa blog readers ;) 
 
Till top